over Rupsdesign

Ik heb vrij plots de kwast opgepakt aan de start van corona omdat alles als een kaartenhuis leek in te storten. Niet perse met het idee om er verder iets mee te gaan doen, maar gewoon omdat ik daar zin in had. Ik zat midden in een rouwproces omdat mijn allerliefste maatje, mijn kat Tijgertje na 19,5 jaar was overleden. Hij was de helft van mijn leven bij mij geweest. Vandaar dat hij een voor mij logisch onderwerp was om te gaan schilderen. Het hielp me ook het verlies te verwerken. Al vrij snel bleek dat het eigenlijk best wel aardig ging, het schilderen. Ik ging beestjes in opdracht schilderen, steeds meer. Dieren die overleden waren, maar net zo veel dieren waar mensen gewoon ontzettend gek op zijn. Hun beste vriend  vereeuwigd op doek.

Het moment dat het werk overhandigd wordt aan de huisdiereigenaar blijft keer op keer bijzonder. Het stilvallen, traantje wegpinken, de kreten die ontsnappen blijven keer op keer goed voelen. Ik heb weer mensen kunnen helpen.

Op de foto sta ik samen met mijn drie harige vrienden, Tobbe, Daantje en Polleke.

Mirjam van Gemert

 

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met me op.

*Links onder, Daantje (15), eeuwig achterdochtig maar als ze je kent heel lief. Daarnaast het hondje Polleke (1,5), een waanzinnig blij ei. Achter Polleke staat Lola. Lola en Polleke zijn  dikke maatjes , hoewel ze elkaar niet altijd goed begrijpen (wat voor de kijker  hylarische situaties opleverd).

 

 

ShareTw.Fb.Pin.
...
Back
Cart Your cart 0

Geen producten in de winkelwagen.

Total$0.00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!